„Finikove avanture“: Nova animirana priča u kojoj će uživati klinci i klinceze stiže u bioskope

Podeli:

U bioskope stiže nova animirana priča „Finikove avanture“ u kojoj će uživati klinci i klinceze.

Većina naših uspomena iz detinjstva vezuje se za animirane filmove i serije, popularno nazvani crtaći, a vreme je da u tome uživaju i naše nove, najmlađe generacije. 

„Finikove avanture“ za najmlađe i one koji se osećaju kao deca

Ukoliko u svojoj porodici imate najmlađeg člana porodice koji nije premašio dvanaest godina, predlažemo vam da ih odvedete u bioskope od 29.09. jer tada stiže novi animirani film „Finikove avanture“.

Foto 6 2

Ne zna mnogo ljudi da u svakoj kući žive Finici – krznena stvorenja koja postoje među ljudima kako bi se starala o čistoći kuće. Finik je mladi pripadnik finika kojeg ne zanima održavanje čistoće, već smišlja načine kako da pravi smicalice drugim finicima. Ali sve se menja kada upoznaje Kristin.

Foto 4 1

Ova fantastična priča o prijateljstvu uvešće vas u svet mašte, a kroz smicalice i avanture Finika naučićete mnogo toga. Film je sinhronizovan na srpski jezik. Takođe je preporučljiv za decu od šest i više godina. Ukoliko se osećate kao dete, niko vas ne sprečava da i vi pogledate ovaj animirani film koji će jesen učiniti potpuno novom i drugačijom. 

U bioskope od 29.09. stižu „Finikove avanture“. Distribucija je MegaComFilm. 

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo