Firefly produkcija otkrila koje njihove serije nas očekuju do kraja tekuće godine

Podeli:

Produkcija „Firefly“ objavila je spisak serija iz njihove „kuhinje“ koje ćemo imati prilike da premijerno pratimo do kraja ove godine.

Deca zla

Radnja ovog uzbudljivog trilera smeštena je u Beograd, u kući na Dedinju, gde se dešava dramatično ubistvo političara.

Nakon što nepoznata osoba ubija žrtvu i ostavi krvavi dukat u njenoj ruci, što jasno ukazuje na ritualno ubistvo, otvara se niz pitanja i događaja koji se moraju rešiti. Potraga za ubicom nas uvodi u svet prepun zločina iz strasti, osvete, opomena i simbolike.

Iako to prvobitno ne želi, Nikola Bobić postaje advokat optuženog, a kako istraga napreduje, on ulazi u igru koja će biti u potpunosti promenjena.

Uloge u seriji produkcije „Firefly“ tumače: Radovan Vujović, Nikola Kojo, Anica Dobra, Jovana Stojiljković, Milica Janevski, Milica Mihajlović, Ljubomir Bandović i drugi.

Tajkun 2

U drugoj sezoni i dalje pratimo turbulentan život Vladana Simonovića, čiji život i dalje biva predmet spletki domaće biznis elite. Simonovićeva kompanija „Sigma“ i dalje vodi svoje velike poslovne transakcije, a uticaj velikog novca nastaviće da se odražava i na privatne živote glavnih junaka.

Sve je spremno za spajanje kompanija na čijem su čelu Vladan Simonović, Kosta Balaban, vlasnik kompanije Balaban i Dušan i Tijana Tadin, vlasnici IT kompanije Stratos. Ali sve pođe po zlu jedne noći kada se Vladanova ćerka Mila vrati kući drogirana i zlostavljana.

Istovremeno, neko pokušava da izvrši atentat na Dušana i Tijanu Tadin, dok je Balabanov sin Todor teško povređen u požaru. Pokušavajući da spase ćerku i svoj posao, Vladan Simonović se uvlači u mrežu smrtonosnih intriga i spletki tajkunske elite.

U drugoj sezoni serije u produkciji „Firefly“ igraju: Dragan Bjelogrlić, Nada Šargin, Marko Grabež, Dejan Aćimović, Teodora Dragićević, Muhamed Hadžović, Mirko Vlahović, Ana Stefanović Bilić, Vanja Nenadić, Miloš Petrović Trojpec, Branislav Trifunović i drugi.

Apsolutnih sto

Sonja je devetnaestogodišnja devojka koja je talentovana i posvećena streljaštvu. Njen san je da osvoji zlato na predstojećim Olimpijskim igrama. Medutim, ona je veoma povučena osoba i nedavno su njeni rezultati podbacili. Kada se Sonjin brat Vuk sukobi sa Milijem, sinom moćnog lokalnog kriminalca, Mili počinje da muči porodicu.

U novoj seriji u produkciji „Firefly“ po istoimenom filmu Srdana Golubovića igraju: Anita Ognjanović, Boris Isaković, Dejan Čukić, Miodrag Dragičević, Ana Franić, Muhamed Hadžović i mnogi drugi.

Frust

Glavni lik priče je Vedran, neuspešni mladi pisac koji je u stalnoj borbi da dobije bilo kakvu pažnju ili uvažavanje. Kada slučajno ubije kriminalca koji teroriše njegovo naselje, iako ne otkriva svoj pravi identitet, biva proglašen za pravrednog osvetnika i preko noći postaje lokalna zvezda. Svestan da je dovoljan samo jedan čovek da pokrene revoluciju – donosi odluku koja mu menja život.

U seriji oskarovca Danisa Tanovića igraju: Deni Mešić, Dunja Stojanović, Milena Radulović, Anđela Jovanović, Alban Ukaj, Aleksandar Dimitrijević i drugi.

Crna svadba 2

U novim nastavcima razrađuje se ideja Balkana kao centra sveta i poprišta večne borbe dobra i zla. Priča dobija epski zamah, ulozi su sve veći, a natprirodni elementi postaju sve ogoljeniji i važniji…

Radnja prati dva vremenska toka – prvi je smešten u 2002 godinu, gde Petar istražuje seriju bizarnih i naizgled nemotivisanih samoubistava tinejdžera, povezanih sa misterioznim i zlokobnim kultom Crne ruže. Drugi vremenski tok se odvija u sadašnjosti, gde pratimo Natašu, sada monahinju koja se od zakona skriva pod okriljem Crkve, i Tomića, policajca koji se našao na poternici, takođe se krijući od bivših kolega dok pokušava da pronađe nestalog Petra i otkrije ko mu je namestio svirepo ubistvo.

U drugoj sezoni popularne serije u produkciji „Firefly“ igraju: Uliks Fehmiu, Jelena Đokić, Svetozar Cvetković, Borka Tomović, Milutin Milošević, Nikola Kojo, Andrej Jemcov, Zlatan Vidović, Ivan Zablaćanski, Dara Džokić, Peđa Bjelac, Borka Tomović, Ivan Marković, Ana Alexander, Miodrag Krstović, Dragan Mićanović, Monika Romić, Petar Strugar, Jelena Stupljanin, Nenad Stojmenović, Ana Lečić, Sonja Vukićević, Anastasija Đurović, Zoran Cvijanović, Joakim Tasić, Ana Sofrenović, Andrija Kuzmanović, Bojan Dimitrijević i mnogi drugi.

Firefly
Foto: Firefly

Ivana Miković izjavila je ovo na „Producentskom danu“ Fakulteta dramskih umetnosti, prenose mediji.

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: Firefly

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo