„Frust“: Počelo snimanje nove serije, poručuje – jedan čovek je dovoljan za revoliciju

Podeli:

Poslednjih dana oktobra u Sarajevu je počelo snimanje nove serije „Frust“, koju kao reditelj potpisuje jedini dobitnik Oskara za režiju iz našeg regiona – Danis Tanović.

Šta publika može da očekuje od serije „Frust“?

Publiku očekuje crna komedija sa primesama trilera, u kojoj je glavni lik Vedran, neuspešni mladi pisac koji je u stalnoj borbi da dobije bilo kakvu pažnju ili uvažavanje. Kada slučajno ubije kriminalca koji teroriše njegovo naselje, iako ne otkriva svoj pravi identitet, biva proglašen za pravednog osvetnika i preko noći postaje lokalni superstar. Svestan da je dovoljan samo jedan čovek da pokrene revoluciju – donosi odluku koja mu mijenja život.

Frust

Ovakvu nadasve originalnu priču donosi glumačka postava: Deni Mešić, Dunja Stojanović, Ermin Sijamija, Anđela Jovanović, Alban Ukaj, Aleksandar Dimitrijević, Milena Radulović i mnogi drugi.

Serija FRUST, koja će imati šest epizoda, prvi je regionalni projekat sa međunarodnom autorskom ekipom produkcijske kuće Firefly i Telekoma Srbije. Kreatori serijala su Srđan Vuletić iz Bosne i Hercegovine i Gabor Krigler iz Mađarske, a scenaristi su Srđan Vuletić, Gabor Krigler i Eszter Angyalosy.

Zapratite nas i na Instagramu: @kinopolis.rs

Foto: Firefly productions promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo