Pojedini mediji prenose da se u ovoj američkoj seriji dogodio incest, ali zapravo je to daleko od istine

Podeli:

Proteklih dana pojedini srpski mediji prenose da se u ovoj američkoj seriji dogodio incest, ali zapravo je to daleko od istine šta se zapravo dogodilo.

Mediji pogrešno razumeli drugu sezonu serije Majka Vajta

Ukoliko niste gledali drugu sezonu serije „Beli lotos„, nastavak teksta može da uključuje i spojlere o radnji. Zbog toga, ukoliko ne želite da sebi spojlujete seriju, možete ovde završiti sa čitanjem ovog teksta.

U drugoj sezoni serije „Beli lotos“ pojavljuje se mnoštvo novih likova, među kojima su Kventin i Džek, naizgled stric i nećak koji uživaju u čarima Italije. Međutim, kada je Tanja uhvatila ova dva lika u seksualnom odnosu, počela su da kolaju priče kako se u ovoj seriji dogodio incest.

jon gries jennifer coolidge
Tanja sa suprugom Gregom

Prava istina koja stoji iza ovoga je to da je Džek zapravo momak koji je na neki način tu da zadovolji Kventinove potrebe i deo je paklenog plana da Kventinova ekipa ubije Tanju kako bi Greg nasledio sav njen novac. Zbog toga, jasno je stavljeno do znanja svima da nisu u pitanju stric i nećak već uvrnuti bogataš i njegov ljubavnik. Po Džekovoj priči iz poslednje epizode, Kventin je na strani sicilijanske mafije, što znači da on indirektno govori da ne može da ide protiv njih i da je „zarobljen“ pored njega.

Mediji
Znači zato je Greg tražio da dođe na Siciliju!

Senzacionalističko novinarstvo ipak je prvo pojurilo da piše naslove o navodnom incestu u popularnoj seriji, umesto da je gleda i razume. Verovatno jer su veliki deo svoje pažnje posvećivali golotinji u seriji koja nije ništa novo u svetu američke filmske i serijske produkcije, a ni kod nas više nije tabu. Pogotovo što su pojedine scene ih mašte određenih likova, poput one pokušaja ljubavnog odnosa Kamerona i Harper u Itanovoj glavi, predstavili kao pravu scenu a ne samo kao plod sumnje u neverstvo supruge prema suprugu.

Obe sezone serije „Beli lotos“ dostupne su na platformi HBO Max.

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: HBO

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo