„Toma“: Na kastingu bio i jedan pevač? Njegov kolega to tvrdi i ponovo kritikuje film

Podeli:

Pevač ne prestaje da kritikuje film „Toma„, tvrdi da je i na kastingu bio i jedan pevač.

Film „Toma“ opet na meti pevača i nakon deset meseci

Pevač Nemanja Nikolić retko se pojavljuje u medijima ali kada se pojavi, uglavnom krene da kritikuje film „Toma“ u režiji Dragana Bjelogrlića i Zorana Lisinca.

Iako bi neko pomislio da je kada je pre deset meseci izašao u javnost sa svojim mišljenjem o filmu rekao sve što je imao, Nikolić je ponovo rešio da priča o filmu „Toma“.

On je u jednoj emisiji ponovo krenuo da priča o tome kako Milan Marić nije bio dobar izbor za ulogu Tome Zdravkovića, iako ga je lično pohvalila udovica Gordana Zdravković.

– Dosta naroda zna da ja volim da pevam Tomine pesme, zbog toga sam dobio dosta pitanja zašto nisam. Međutim, meni neko jako blizak je trebao da učestvuje odnosno da glumi i da peva jer je prošao kastinge. Najviše mi je bilo žao zbog njega jer je on to stvarno mogao da donese. Pored toga malo podseća na Tomu i ima glumačkog iskustva u pitanju je Stevan Anđelković. – rekao je pevač.

Toma
Stevan Anđelković

Nikolić je dodao da zna sve o Tomi.

– Znam Tomin lik i delo izuzetno dobro. Upoznao sam neke ljude koji su se družili sa njim i živeli sa njim. Znam mu brojeve na ruletu, šta je voleo da pije, znam kako je razmišljao i s kim je sedeo u društvu. Jedan dobar deo boravka u Americi sam proveo sa njegovim prijateljima gde sam ih molio da mi pričaju o njemu. Jedan Tomin dan je bio film za sebe i to nije sve moglo da stane u ovaj film. Jedan broj njegovih starijih kolega su isto kao ja očekivali da predstave Tomu kao Tomu. Film je gledljiv i on je napravljen, ali on se zove Toma. Toma Zdravković je bio nešto sasvim drugačije. – poručio je Nikolić.

On je na kraju zaključio sledeće.

– Film kao film je dobar, mislim da je malo više mogla da se pokaže ta njegova emotivna strana u filmu. – rekao je pevač.

Zapratite nas i na Instagramu: Kinopolis

Foto: Zoran Jevtić/Aleksandar Kujučev

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo