Reditelju „Nečiste krvi“ hakovan profil: Milutin Petrović na meti hakera koji nude „laku zaradu“

Podeli:

Reditelju „Nečiste krvi“ hakovan profil. Milutin Petrović na meti hakera koji nude „laku zaradu“.

Profil na društvenoj mreži Instagram poznatog reditelja Milutina Petrovića, koji je režirao film „Nečista krv: Greh predaka“ i nekoliko epizoda istoimene serije, pretrpeo je hakerski napad pre nekoliko dana.

Milutin Petrović ostao bez profila na Instagramu

Na storijima, hakeri dele razne poruke, tako prikazujući da je reditelj Milutin Petrović došao do lake zarade jer je uložio novac u neki „posao“ sa izvesnom Vanessom. Hakeri se služe ovom metodom kako bi naveli ljude na finansijsku prevaru, a u krajnjem slučaju da i njih hakuju.

Međutim, hakeri se služe ijekavicom, koja je karakteristične za hrvatski jezik, koji koriste hakeri po storijima. Takođe, postavljaju link koji vas navodno odvodi do lake zarade, a zapravo iza toga vas očekuje hakeri koji će vam uzeti Instagram nalog za svoje potrebe.

Nemojte verovati lakoj zaradi na internetu, pogotovo kada vam neko nudi da ćete od osam hiljada evra napraviti deset puta više, odnosno da će vam se vratiti osamdeset hiljada evra, na uloženo sedamdeset i dve hiljade evra čiste dobiti. To je nemoguće. Ono što vi možete da uradite, jeste da ne nasedate na ove prevare, kao što smo i mi kada nam se profil javio.

Milutin Petrović
Reditelj Milutin Petrović

Reditelj Milutin Petrović trenutno priprema novi projekat, a to je biografski film o džez pevačici Beti Đorđević, a naslovnu ulogu reditelj je dodelio još pre dve godine glumici Isidori Građanin. Nije još poznato ko će tumačiti lik Betinog supruga, koji će takođe biti važan element ove priče o zvezdi džez muzike kod nas.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo/Tanjug/Rade Prelić

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo