Život Beti Đorđević će biti pretočen u film: Isidora Građanin igra slavnu džez pevačicu

Podeli:

Glumica Isidora Građanin je ta koja joj je pripala čast da na filmu tumači lik Beti Đorđević.

O životu i karijeri slavne džez pevačice, koja je najbolje trenutke imala sa svojim suprugom, reditelj Milutin Petrović će snimiti film.

Beti Đorđević je otkrila da će njen lik na filmu tumačiti glumica Isidora Građanin. Pevačica se dvoumila da li da pristane da se o njoj snimi film, potom je jedno vreme otkazala celu stvar, ali su je uspeli ponovo nagovoriti.

Beti Đorđević
Beti Đorđević

Scenario za film o Beti Đorđević

Scenario za film je gotov, Beti Đorđević je upoznala i reditelja filma Milutina Petrovića. Nije poznato kada će početi snimanje, ali jeste da je sama slavna džez pevačica zadovoljna izborom glumice koja će je tumačiti na filmu.

Na kada je džez pevačica Beti Đorđević primila nagradu u Nišu, u Beogradu je, u požaru, izgorela kuća u kojoj je nekada živela sa pokojnim suprugom. Uprkos tome, održala je zakazan koncer na festivalu „Nišville“.

Reditelj Milutin Petrović prošle godine imao je premijeru svog filma „Nečista krv“, a krajem godine u decembru i serije koja je svoje finale imala u novogodišnjoj noći. Reditelj je pre svega zaslužan i za scenario Voje Nanovića, za koji se verovalo da je izgubljen ali ga je on ponovo našao.

2892903 foto renato miskolci image2 ff
Isidora Građanin

Petrovićeva ostvarenja uglavnom imaju scene koje su dosta provokativne, a da li će takvih biti i u novom filmu ostaje i da vidimo. Slavnu džez pevačicu nazivali su srpskom Tinom Tarner i „belkinju crnačkog glasa“, aludirajući da Beti ima glas kao slavne džez pevačice za koje svi znamo da su poznate po svojim unikatnih glasovima.

Verujemo da će uslediti kasting na kojem će biti odabrani i ostali glumci za ovaj film, a kada će film doći u bioskope teško je pričati. Mnogo muzičara dobija svoje filmove nakon probijanja filma „Toma“ na tržište, pa tako na proleće sledeće godine počinju snimanja filma o prerano preminuloj pevačici Kseniji Pajčin, više o tome pročitajte ovde.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Izvor: Novosti/Kinopolis 

Foto: Ivan Dinić,Nova S/Renato Miskolci

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo