Nastavljeno snimanje filma „Zlatni rez 42“, Milan Marić, Petar Benčina i Pavle Mensur u novim ulogama

Podeli:

Nastavljeno je snimanje novog filma Lordana Zafranovića „Zlatni rez 42 – Deca kozare“ koji se snima po čitavoj zemlji, pa i u Zrenjaninu. Ovih dana produkcija je u potrazi za velikim brojem statista. Sa nastavkom snimanja, saznali smo koja ćemo to još glumačka imena gledati u novom ostvarenju proslavljenog reditelja.

Kao što se da zaključiti iz naslova, u novim ulogama naći će se popularni, talentovani i atkrativni glumci mlađe i srednje generacije Milan Marić, Petar Benčina i Pavle Mensur. Prema nezvaničnim saznanjima koja su došla do našeg portala, Milan Marić i Pavle Mensur igraće pripadnike ustaške vojnice, dok se Benčina na setu zatekao u elegantnom odelu. Ranije smo već otkrili ko će igrati neke od nosećih uloga ovog filmskog ostvarenja u nastajanju.

Zlatni rez 42
Milan Marić igra u filmu „Zlatni rez 42“

Devojčica Pavlina Radovanović dobila je ulogu u pomenutom novom filmu Lordana Zafranovića. Kako navode mediji, devojčica očaravajućeg glasa će se naći u jednoj potresnoj sceni u ovom ostvarenju. Tamo će pevati i jednu pesmu.

– „Ona je čudesna devojčica čarobnog glasa. Još nismo odredili koju će pesmu pevati.“ – rekao je nedavno reditelj Lordan Zafranović i dodao da će delovi filma biti snimani u Dubici u Republici Srpskoj, okolini Beograda i Bele Crkve, kao i u Novom Sadu.

Sama Pavlina se raduje što će glumiti u filmu „Zlatni rez 42 – Deca Kozare“

– „Uh, jako sam radoznala u vezi sa ovim filmom. Brojim dane do snimanja. Još ne znam ni koju ću pesmu pevati, ni ko će je komponovati, ali unapred se radujem što ću upoznati puno vršnjaka, kao i velikih, poznatih glumaca“ – rekla je Pavlina, koja je Zafranovića upoznala prošle godine u Novom Sadu posle njenog koncerta.

Tada su sa njom u pratnji bile starija sestra Slobodanke (21) i majka Velinka.

– „Gospodin Lordan je, videvši koliko moje kćerke liče, kazao da se nosi idejom da lik odrasle Pavline u filmu tumači Slobodanka. Bile su obe na kastingu u Jasenovu kod Bele Crkve. Koliko znam trebalo bi da glume obe“ – rekla je Velinka.

Snimanje filma „Zlatni rez 42“ je nastavljeno pre skoro mesec dana, ali se informacije o filmu drže u strogoj tajnosti, najverovatnije zbog delikatnosti teme koju obrađuje. Više o tome možete pročitati ovde. Reditelj filma Lordan Zafranović najavio je da bi film trebalo da bude gotov do kraja godine.

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: Dan / Beta / N1 / Prelistaj

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo