Milan Marić stao u zaštitu samohranih majki nakon sramnih optužbi da odgajaju silovatelje i kriminalce

Podeli:

Milan Marić stao je u zaštitu samohranih majki nakon sramnih optužbi da decu ne odgajaju dobro.

Na Twitteru su danas objavljene sramne statistike koje na više načina ponižavaju samohrane majke i optužuju ih za loš odgoj dece, ukoliko nisu u braku ili otac deteta nije prisutan u njihovom životu.

Milan Marić reagovao na sramne „podatke“

Pored mnogo ljudi koji su na ove u najmanju ruku izmišljotine reagovali burno, oglasio se i Milan Marić na svom profilu na ovoj mreži. Na ovoj mreži objavljeni su sledeći nebulouni podaci od strane jednog tviteraša.

Prema njegovim „podacima“ dolazimo do sledećih zaključaka. Ako ste samohrana majka, prema ovim sramnim i izmišljenim podacima, u 63% posto slučajeva odgojićete decu koja će počinili samoubistvo, 90% koja će pobeći od kuće, 85% koja će pokazivati poremećaje ponašanja, 80% dece koji će postati silovatelji, 71% koja neće završiti školu, 70% koja će završiti u popravnom domu, te kao šlag na tortu donosi „podatak“ da 80% mladih u zatvoru odgajano od strane samohranih majki.

Tviteraš je naveo da se on „zato bori za prave vrednosti“. Glumac Milan Marić upitao ga je sledeće.

– Meni je zanimljiva ova tema pa bih te zamolio da okačiš link statistike iz koje su izvučeni ovi podaci. Hvala. – ironično je rekao glumac na taj način naglašivši da su ovi podaci abnormalno netačni.

Tviteraš je nastavio sa svojim „podacima“ pa su tako na red došli i razvodi. On je izrekao da se 85% razvoda brakova dešava na inicijativu žene.

– „Iako su verovanja da su glavni uzročnici razvoda braka preljuba (muškarca) i nasilje u porodici. Preljuba je na četvrtom mestu, najčešće praćena već disfunkcionalnim brakom, a nasilja u pododici na jedanestom mestu.“ – zaključio je on.

Na ovo je glumac imao samo da kaže sledeće.

– Ovo ti je 85% tačno, a 100% netačno. – poručio mu je glumac koji je odmah svoj odgovor potkrepio i dokazima koji govore istinu.

Milan Marić
Fotografija koju je podelio Milan Marić

Ovim putem, redakcija portala Kinopolis moli sve ljude da ne izlaze u javnost sa ovakvim podacima i samim tim otežavaju život onim ženama koje su samohrane majke, koje rade sve što je u njihovoj moći da odgoje svoje decu na najbolji mogući način i priušte im kvalitetan život.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Nemanja Nikolić/Twitter

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo