Otkrivamo kada stiže film i serija „Što se bore misli moje“ Milorada Milinkovića

Podeli:

Dugoočekivani projekat „Što se bore misli moje“ koji čini film i mini serija konačno ima okviran datum kada dolazi u bioskope i male ekrane.

Reditelj Milorad Milinković nakon nekoliko meseci medijske tišine o njegovom novom ostvarenju, konačno je progovorio i dao konkretne informacike kada ćemo gledati njegov novi projekat.

Novi film “Što se bore misli moje” u režiji Milorada Milinkovića obrađuje temu događaja pred ubistvo kneza Mihaila Obrenovića, a od toga je planirana i mini serija.

„Pokušavamo da film završimo do festivala ‘Filmski susreti’ u Nišu, koji će ove godine biti pomeren sa avgusta na septembar. Onda je planirana premijera u Beogradu za 21. septembar.“ – otkrio je Milinković.

Uloge tumači čitava plejada naših vodećih dramskih umetnika – Dragan Mićanović, Nataša Ninković, Nebojša Dugalić, Aleksandar Srećković Kubura, Miloš Timotijević, Zoran Cvijanović, Olga Odanović, Luka Grbić.

Što se bore misli moje
Luka Grbić najavio je da igra bitnu ulogu u projektu „Što se bore misli moje“

– „Zanimao me je jedan dobar politički triler, kao materijal za film, u kome kao autor treba da otkrijem ko su nalogodavci za ubistvo Mihaila Obrenovića, koga igra Dragan Mićanović. Znaju se izvršioci, oni su uhapšeni i pogubljeni. Ali svi veliki atentati, kralj Aleksandar, Džon Kenedi ili Zoran Đinđić, ne saznajemo ko je naručio ubistvo.“ – objasnio je Milinković i najavio da će nakon filma biti montirana i emitovana mini serija verovatno početkom 2024. godine.

Reditelj ostvarenja poput „Mrtav ‘ladan“, „Potera za sreć(k)om“, „Patuljci sa naslovnih strana“, „Čitulja za Eskobara“ najavio je i da će u narednom periodu raditi jedan „manji film“ i onda seriju „Sumpor“.

Zapratite nas i na Instagram.

Foto: Youtube/Da sam ja neko/24sedam/Goran Šivački

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo