Veliki jubilej dečijeg pozorišta Pan teatra – bogat program za decu ali i pokloni!

Podeli:

Dečije pozorište „Pan teatar“ će u subotu, 08.aprila 2023. godine proslaviti svoj 25 rođendan, četvrt veka rada.

„Pan teatar“ je jedno od najmlađih pozorišta u Beogradu, koncepcijski je opredeljeno da radi programe za decu i mlade. Pored toga što 25 godina edukuje i zabavlja dečiju publiku, „Pan teatar“ je i jedino repertoarsko dečije pozorište koje se samo finansira, uz povremenu podršku državnih i gradskih institucija (kroz konkurse).

Pored redovnog repertoara u okviru pozorišta radi omladinski dramski studio koji pohađa veliki broj dece i omladine, a od nedavno radi i večernja scena.

Za ovih 25 godina, trudili smo se da naša deca uživaju u pozorištu, kroz igru i glumačku veštinu razvijali smo njihovu maštu, edukovali ih i vaspitavali, radovali se igri i čarima umetnosti. Naša osnovna ideja bila je da decu kroz predstave učimo da budu dobri i plemeniti ljudi.

Verujemo da će neko imati sluha i naći način da trajno obezbede život našeg pozorišta, kroz koje je prošao veliki broj roditelja i dece, i time omogućiti novim generacijama da uživaju u našim predstavama.

Pan Teatar

Za ovih 25 godina „Pan teatar“ je učestvovao na mnogim domaćim i međunarodnim festivalima (Kina, Kanada, Nemačka, Austrija, Holandija, Norveška, Republika Srpska…) sa kojih je doneo niz značajnih nagrada.

Ovaj značajan jubilej „Pan teatar“ će proslaviti u subotu, 8.aprila 2023. godine bogatim programom za decu, koji će trajati ceo dan.

Već pri samom ulasku u pozorište, foaje će biti dizajniran i okićen tematski, a deca će se, čim uđu u prostor, osećati kao da ulaze u bajku.

Od 12h i od 17h biće odigran dve predstave;

Između dve predstave od 14h do 15 h biće realizovane lutkarska i likovna radionica za decu;

Po završetku popodnevne predstave je žurka za decu.

Obezbeđeno je i posluženje za decu, obradovaćemo ih i poklonima, katalozima (malim knjižicama sa fotografijama i opisima svih naših predstava), a sve ovo su nam obezbedili prijatelji kuće.

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo