Teatar na Brdu priprema novu predstavu, u podeli ovi glumci iz serije „Žigosani u reketu“

Podeli:

Rediteljka Staša Koprivica u pozorištu Teatar na Brdu, koja je pre tri meseca imala premijeru rimejka odnosno nove postavke predstave „Ne igraj na Engleze“ po tekstu Vladimira Đurđevića u Beogradskom dramskom pozorištu spremna je za novu režiju.

U ovoj godini ponovo će po drugi put na procesu pravljenja predstavi sarađivati sa glumcem Aleksandrom Radojičićem, budući da će on zajedno sa glumcem Jovanom Jovanovićem tumačiti uloge u komadu pod nazivom „Između dva meseca“ koji je rediteljka napisala u saradnji sa Stevanom Koprivicom.

Elegantni pop pevač Dane i energični folk treper Stole se nakon naporne tezge u Velikoj Varoši prevrnu kolima i upadnu u reku. Ni živi, a ni sasvim mrtvi, ova dvojica najboljih prijatelja se zatiču u čudnovatom, nepoznatom svetu, istovremeno uplašeni, ljuti i zabrinuti za sebe, ali i jedan za drugog. Ispostavlja se da njihova dalja sudbina ne zavisi od samo od bizarnih pravila tog sveta koji tek treba da otkriju, već i od njihovog međusobnog odnosa koji je sve, samo ne jednostavan. 

Teatar na Brdu
Teatar na Brdu, u novoj predstavi glumci serije „Žigosani u reketu“

U prostoru između dva Meseca, zajedno sa zbunjenim pevačima, pokušavamo da otkrijemo šta je to pravo prijateljstvo, prava porodica, prava umetnost, neizbežni kompromisi, ali i šta je humor – bez koga se ni u smrt ne ide.

Premijera predstave je zakazana za ponedeljak 29. maj, a prve reprize zakazane su za 30. i 31. maj. Karte možete kupiti na blagani svakim danom osim nedelje od 16:00 do 20:00 časova. Moguće ulaznice kupiti i onlajn. Novosadska premijera predstave je zakazana za 3. jun u Pozorištu mladih u Novom Sadu.

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: Teatar na Brdu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo