„Kotlina“: Večeras pretpremijerno na Sarajevo film festivalu, od septembra samo na Moja TV

Podeli:

Pretpremijera prve dve epizode bosanskohercegovačke kriminalističke serije „Kotlina“ večeras na Sarajevo film festivalu. Od septembra samo na platformi Moja TV.

Ekipa kriminalističke serije čiji je kreator proslavljeni reditelj i oskarovac Danis Tanović, prošetala je crvenim tepihom ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu uoči večerašnje pretpremijere.

Prve dve epizode biće premijerno prikazane večeras od 21:45 u Cineplexxu, a tim povodom ekipa serije je prošetala crvenim tepihom.

Na kultnoj lokaciji, nisu dozvolili da im raspoloženje pokvare ni nešto lošiji vremenski uslovi. Crvenim tepihom prošetali su Danis Tanović sa suprugom Maelys de Rudder, Amra Bakšić – Čamo, Adis Đapo te sjajna glumačka postava koju, između ostalog, čine glumci Feđa Štukan, Ida Keškić, Boris Ler, Mario Knezović, te Izudin Bajrović.

Kotlina
Foto: F.S. klix ba

Takođe, u šetnji tepihom, kao i na zajedničkoj fotografiji pridružili su im se i generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman, te Muamer Hadžović.

Ova kriminalistička mini serija od pet epizoda, čiji su kreatori Tanović i Bakšić – Čamo, jedan je od scenarija koji je odabran putem javnog poziva za prijavu scenarija igranih serija i čije se snimanje realizuje putem platforme BH Content Lab, kompanije BH Telecom.

O čemu se radi u seriji „Kotlina“?

Priča prati usamljenog policijskog inspektora, kojeg tumači Feđa Štukan, a koji nakon što je pronađeno telo u sarajevskom Zemaljskom muzeju, zaranja u današnje Sarajevo kako bi pronašao nestali sefardski tekst iz 14. veka. Takođe, pokušava dokazati sebi da grad koji je nekada voleo i koji nikada nije smogao snage da napusti, i dalje postoji.

Zapratite nas na i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo