Da li će Lazar Stanojević umreti u novoj sezoni serije “Državni službenik”?

Podeli:

Svedoci smo da se u mnogim serijama događaju razni uzbudljivi preokreti koji potpuno iznenade publiku, ali i ponekad same glumce.

Povodom početka emitovanja nove, treće sezone serije “Državni službenik” povela se polemika u medijima da li će Lazara u novoj sezoni dočekati tragičan kraj.

Jedan od autora i producenata Predrag Gaga Antonijević dao je odgovor na ovo pitanje za domaće medije, a šta je rekao će vas potpuno iznenaditi!

– Nismo (razmatrali da ubijemo Lazara). Još nismo iscrpeli međusobne odnose među njima. Ima potencijala da se igramo s odnosom između Žarka Lauševića i njegove ćerke i da razvijamo još nekoliko linija. Lazara i ostale ostavljamo u životu. – izjavio je Gaga Antonijević.

Da li ovaj odgovor znači na neće biti novih žrtava u ovoj sezoni, iako svima preti velika opasnost sa svih strana po bezbednost zemlje? Možda, ali ostajemo da vidimo šta će se dešavati u novih 12 epizoda.

Na male ekrane stiže nastavak popularne serije “Državni službenik”, koja se bavi najaktuelnijom temom – koronavirusom i pandemijom. Kreator ovog ostvarenja Predrag Gaga Antonijević kaže da će u trećoj sezoni Lazar Stanojević (Milan Marić) gaziti preko mrtvih da sačuva svoju porodicu i ljude koji voli.

Izvor: Kinopolis/Kurir

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo