Druga sezona popularne hrvatske serije „Kumovi“ uskoro na televiziji Nova

Podeli:

Nova sezona popularne hrvatske serije „Kumovi“ uskoro počinje da se emituje na televiziji Nova.

Na male ekrane se vraćaju omiljeni likovi iz Zaglava, živopisnog mesta u Dalmatinskoj zagori, a dolaze i neki novi koji će poremetiti planove starih meštana.

U nastavku serije „Kumovi“ gledaoci će „uskočiti“ u radnju mesec dana nakon završetka prve sezone. Stipan Macan i Zvone su privremeno zakopali ratnu sekiru. Osim porodičnih veza, vežu ih i poslovne. Stipan Macan i sinovi, uz pomoć doskorašnjeg krvnog neprijatelja, otvaraju renoviranu pumpu Macan koja je izgorela u požaru. U mestu se sprema velika žurka povodom otvaranja pumpe, koju će pokvariti dolazak zloglasne revizorke iz Zagreba.

Šima Mamić, koju u seriji „Kumovi“ glumi Marina Redžepović, dolazi u mesto da pročešlja opštinu i sumnjivu Zvoninu poveznicu s EU vezama uz pomoć kojih je obnovljena pumpa. Revizorka Šima sa sobom nosi mračnu tajnu koja će uzburkati odnose u porodicama Macan i Gotovac. Šima je, naime, Stipanova nezakonita ćerka iz romanse sa Kajom, nekadašnjom Ivkinom prijateljicom iz mladosti. U ulozi Kaje biće glumica Mirela Brekalo. Stipan, za razliku od slučaja s Aljošom, ne zna da je njegova strastvena veza rezultirala detetom, jer Kaja nakon što je saznala da je trudna, zbog straha i osude da se petljala s oženjenim muškarcem, beži iz Zaglava u Zagreb. Dolazak Šime u mesto naopačke će okrenuti privremeni sklad Macana, Gotovaca i Akrapa.

Kumovi

Uskoro za Šimom dolazi i dečko Neno, kog će glumiti Ivan Čuić. Neno je takođe umešan u finansijsku aferu, i baš kao i Šima beži u Zaglave. Šima planira da izvrši zadatak koji je dobila što pre, kako bi mogla da se vrati normalnom životu u Zagrebu, ali situacija se komplikuje i ona ostaje zaglavljena u Zaglavama u direktnom sukobu sa svojim biološkim ocem.

Luce i Janko su odlučili da najbolje funkcionišu kao prijatelji. Provode sve više vremena zajedno jer se Luce brine o Janku koji je slomio rebro u padu niz stepenice. Oni su možda zbunjeni svojim osećanjima, ali svima u Zaglavama je jasno da je samo pitanje vremena kad će se stara iskra upaliti.

Matija je u poodmakloj trudnoći. Martin, u želji da joj maksimalno pomogne, postaje opsednut vodičima za trudnoću i počinje da izluđuje sve oko sebe, pogotovo Macane kod kojih provodi sve više vremena.

Ne propustite da saznate kako će se razvijati odnos Luce i Janka i kako će sve otkrivene tajne iz prošlosti uticati na članove porodica Macan, Akrap i Gotovac.

U novoj sezoni serije „Kumovi“ očekuje nas sve ono zbog čega smo voleli prvu sezonu: mnoštvo topline, humora, autentičnosti porodičnih odnosa omiljenih likova iz Zaglava, pomešanih s novim zanimljivim zapletima koje donose novi likovi iz Zagreba, koji će zakomplikovati dramsku situaciju i uticati na odnose među likovima. Čeka nas mnogo zanimljivih zapleta, a opet je sve uronjeno u autentični mentalitet Dalmatinske zagore i njihov specifičan humor.

Serija „Kumovi“ je trenutno na pauzi u Hrvatskoj, gde od jeseni kreću nove epizode ove serije na televiziji Nova.

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: Nova.rs/Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo