„Igra sudbine“ od ponedeljka na letnjoj pauzi, najdugovečnija serija se nastavlja na jesen

Podeli:

Najdugovečnija srpska serija koja do sada broji skoro 800 epizoda i pet sezona „Igra sudbine“ ide na letnju pauzu. Emitovanje se nastavlja na jesen, a u međuvremenu i snimanje nove sezone.

Peta sezona, ujedno i prva koju su pisali novi još uvek neimenovani scenaristi, će izgleda brojati 198 epizoda, ukoliko se produkcija ne odluči da za vikend emituje duple epizode i zaokruži broj na 200 epizoda. Ovo je ujedno i najduža sezona posle prve sezone serije, koja je brojala preko 300 epizoda. 

Najkraća sezona do sada je bila četvrta sezona, kada je serija otišla na pauzu zbog Svetskog prvenstva u fudbalu, a kasnije se ispostavilo da su glavna glumica i njen scenarista od prve epizode napustili seriju. Tada je posle mesec dana pauze, serija vraćena na male ekrane, ali je to ozvaničilo početak nove – pete sezone. 

Ovo znači da će sezona koja bude emitovana od jeseni, biti šesta sezona, što stavlja ovu seriju u samu listu naših serija sa najvećim brojem sezona iza „Ubica mog oca“, čija je sedma sezona u planu, i sitkoma „Aviondžije“ koji broji sedam sezona, dok su donedavno osma i deveta sezona bile u planu da se snimaju po završetku projekta „Kafana na Balkanu“.

Međutim poslednje tri sezone (peta,šesta i sedma) nisu ni emitovane u celosti ni na jednom kanalu ili striming platformi. One su polovično emitovane na kablovskom kanalu Superstar 2, što znači da serija nije doživela veliki uspeh kako bi se našla na glavnom kanalu iako je to planirano. Da li ćemo ikada videti sve epizode, nije poznato. Međutim, ostaje nepoznanica zašto je Superstar uložio veliki novac u to seriju, ako već nije donosila gledanost a ni publika je nije prihvatila i prošla je ispod radara.

Igra sudbine

Da se vratimo na našu temu, „Igra sudbine“ vraća se od jeseni na male ekrane, a u toku leta će se i ekipa vratiti na set. Ono što je zasigurno, to je da će u seriji „Igra sudbine“ ostati Luka Raco i Ammar Mešić koji su već pričali o nastavku snimanja u proteklih mesec dana. Prepostavlja se da ćemo i dalje gledati i druge glumce iz glavne glumačke postave.

Nedavno je glumac Ammar Mešić poželeo da snimaju još dugo godina i govorio o tome kako kolege loše komentarišu seriju „Igra sudbine“ i da to smatra vrlo ružnim, jer on i njegove kolege pošteno rade svoj posao i nema razloga da se stavljaju u negativni kontekst. Takođe je govorio da bi i on glumio u serijama poput „Senki nad Balkanom“ kada bi ga neko zvao, ali ovo je njegov trenutni angažman.

Podsetimo, od početka emitovanja, serija „Igra sudbine“ je kritikovana zbog glume, scenarija i sličnog. Publika je dva puta morala da se suoči sa promenama, prvo produkcija pa pisaca scenarija. Navodilo se i da su za ovu seriju uzimani glumci koji godinama već nemaju angažmane na televiziji ili uopšte dugo nisu bili angažovani u većim ulogama. Komentarisalo se kako i nekim imenima naše kinematografije nije trebalo učešće u ovom projektu.

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: Promo/Prva/Aleksandar Krstović

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo