Putopisni serijal „Čizmom kroz Srbiju“ uskoro na Prvoj: Aleksandru Radojićiću se pridružuje poznata glumica

Podeli:

Stiže novi putopisni serijal „Čizmom kroz Srbiju“! Zimus je sniman serijal „Skijom kroz Srbiju“ sa glumcima Aleksandrom Radojičićem i Viktorom Savićem, a sad je red za novo obilaženje naše predivne zemlje sa novim tandemom.

Nakon što je Viktor Savić prešao celu Srbiju čamcem u serijalu „Veslom kroz Srbiju“, obišao celu Srbiju biciklom u serijalu „Biciklom kroz Srbiju“ sa kolegom Aleksandrom Radojičićem i prošle zime snimio sa njim serijal „Skijom kroz Srbiju“ čije se emitovanje očekuje takođe uskoro, ovaj put je prepustio voditeljsku palicu poznatoj glumici Hristini Popović, koja se ove godine našla i prvi put u ulozi voditeljke, i to show programa „Najveći gubitnik“ na televiziji Nova. Hristina će sa Aleksandrom planinariti po celoj Srbiji, a sudeći da se snimanja trenutno odvijaju odnosno tokom leta, serijal „Čizmom kroz Srbiju“ mogao bi da stigne na male ekrane već ove jeseni. „Skijom“ je ipak rezervisano za zimu, čini se logično.

Čizmom kroz Srbiju
Aleksandar Radojičić i Hristina Popović na snimanju novog serijala

Ovo je još jedan projekat iz kuhinje Triangl produkcije koja godinama radi serijal sa Tamarom Grujić, koja je i vlasnica ove produkcije zajedno sa svojim suprugom, u kome ona renovira kuće najugroženijima širom Srbije. Po prelasku na Prvu, Tamara je na tu televiziju dovela i novi projekat „Veslom kroz Srbiju“, a prosle godine na leto je snimljen i nastavak „Biciklom kroz Srbiju“, dok na zimu još uvek neemitovani „Skijom kroz Srbiju“.

Glumcu Aleksandru Radojičiću je ovo drugi voditeljski angažman nakon muzičkog takmičenja „X faktor“ koji je vodio sa Antonijom Blaće i zahvaljujući tom projektu stekao popularnost i u Hrvatskoj. Ovo će biti treći serijal od ukupno četiri projekta „Kroz Srbiju“ u kom on učestvuje. Ove godine on će upoznati Hristinu Popović sa načinom vođenja ovog putopisnog serijala.

Ostaje nam da čekamo emitovanje i pogledamo Srbiju iz jednog novog ugla. Planirano je, prema rečima Tamare Grujić, da se snime i serijali kako se traktrom i na konju obilazi Srbija.

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: Instagram/Cityexpert/Triangl

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo