Bilo jednom u Srbiji 4. epizoda – Aćim ima jedan zahtev za Coneta

Podeli:

U nedelju, 11. septembra u 20:30 na Prvom programu RTS imaćete priliku da pogledate četvrtu epizodu serije „Bilo jednom u Srbiji“ u kojoj Aćim ima jedan zahtev za Coneta.

Gledaćete u 4. epizodi serije „Bilo jednom u Srbiji“

Dine se prerušava u „krvoloka i vampira“ Drakulu i plaši decu po čaršiji, reklamirajući film koji mu je stigao iz Beograda. Sala je dupke puna, pazar nikad bolji, ali lokalni pop protestuje kod gazda Mite zbog „đavolske rabote“ i skrnavljenja naše vere. Mita mu objasni da je „bioskopče malečko, a crkva mnogo golema, pa ima mesto za sve“.

Conetu stiže sve više porudžbina, ali on nema mogućnosti da proizvede kako bi se odmah prodale. Banka odbija da mu da kredit kao ranjeniku iz rata, leskovačke gazde su i dalje vezani za svoje slamarice i Cone očajan odlučuje da prihvati ponudu liferanta Prokića. Prokić oduševljen obećava veliki pogon, radnike, vunu, mašine, početni kapital, a Cone samo treba da kaže Zorki da je ne voli više i da ne želi da je vidi.

U isto vreme Dine, koji je pokupio pisma koja je Cone pisao Zorki iz rata ali ih nikada nije poslao, počinje da ih čita. Shvata kolika je snaga Conetove ljubavi prema Zorki i odlučuje da nešto preduzme.

Bilo jednom u Srbiji

Uloge tumače: Viktor Savić (Cone), Nemanja Oliverić (Dine), Teodora Ristovski (Zorka), Sloboda Mićalović (Ružica), Radovan Vujović (Aćim Prokić), Predrag Miki Manojlović (Gazda Mita), Zoran Cvijanović (Trajko), Dragan Petrović Pele (Tonkin stariji), Ivan Bekjarev (Babamilkić), Mira Banjac (Baba Deska), Dragan Boža Marjanović (Bure), Andrija Stoilković (Štiglanče), Gordana Jošić (Dušanka), Miroslav Miki Jović (Živko), Gordana Đurđić Dimić (Dada), Miloš Đorđević (Topodupče), Nebojša Vranić (Pop Vasilije), Katarina Mitić Pavlović (Anka Okeanka), Jelena Mihajlović (Mica Tresokurka), Ivan Janković (Sreten Hadži Đurić), Marko Radivojević (Tonkin mlađi).

Urednik serije „Bilo jednom u Srbiji“: Marko Novaković

Reditelj serije „Bilo jednom u Srbiji“: Petar Ristovski

Scenario: Zvonimir Šimunec, Marko Backović, Majda Šimunec, Vladimir Andrić, Kokan Mladenović, Đorđe Milosavljević i Petar Ristovski

Direktor fotografije: Dalibor Tonković

Scenograf: Ana Milošević

Kostimograf: Dragica Laušević

Masker: Jasmina Lilić

Dizajn zvuka: Srđan Milovanović

Kompozitori: Konstantin Blagojević, Saša Milošević, Miodrag Cicović

Montažeri: Miodrag Cicović, Marija Šarac

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo