Počelo snimanje filma „Poslednji strelac“: U filmu igraju Miloš Timotijević i Nenad Jezdić

Podeli:

Snima se film „Poslednji strelac“ u režiji Darka Nikolića, koji je do sada režirao seriju „Nemirni“ i film i seriju „Jedini izlaz“.

“Poslednji strelac“ nastao po ideji Nikole Burovca, akcioni je triler u kom će glavnu rolu inspektora Kuruzovića igrati Ljubomir Bandović. Glumica Jelica Kovačević tumačiće ženski alter ego, u jednom momentumu dogmu i šizmu, izazov i ljubav, kao i ženski princip koji u ovom tarantinovskom ludilu nosi istinitu ženu koja voli i tu je u prihvatanju i svemu što život donosi kao nepredvidivost.

Kuruzović posle smrti voljene supruge provodi dane sa svojim ljubimcem, jazavičarom Čedom, pomirivši se sa besmislom života, sve dok se u njegov život ne vrati balkanski kriminalac Atanasije koji je i odgovoran za smrt njegove supruge. Tu počinje akcija koju predvodi Baltazarević, a kog će igrati Miloš Timotijević.

Poslednji strelac
Reditelj filma „Poslednji strelac“ je Darko Nikolić

Na setu se pojavio i glumac Nenad Jezdić, a našoj redakciji još uvek nije poznato da li je zamenio glumca Ljubu Bandovića u glavnoj ulozi, ili je samo odabran za neku drugu ulogu. U filmu još igra i legenda našeg glumišta Miki Krstović.

Iz produkcije ovog filma, radiće se i još jedan film radnog naziva „Skela“, ali o njemu nema informacija.

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: Aleksandar Jovanović/Jadranka Ilić

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

One Response

  1. Zašto ne napišete da je glavni BRANISLAV JANKOVIĆ kralj, mega car i naš pisac niški divni,divni,voljeni Bane,,voljeni da!! sreća sreća rados

Pročitajte još

Izdvajamo