„Mama i tata se igraju rata“: Otkrivamo da li je druga sezona poslednja i kada će se emitovati

Podeli:

Otkrivamo da li je druga sezona „Mama i tata se igraju rata“ poslednja i kada će se emitovati.

Popularni glumac, reditelj i producent Gordan Kičić u susret novoj sezoni serije, progovorio je o novim epizodama.

Pretpremijerno, publika je imala priliku da pogleda prve nastavke druge sezone serije, dok će televizijska publika za to morati da pričeka oktobar ili novembar, kada nova sezona stiže na RTS.

Druga sezona serije „Mama i tata se igraju rata“ ima 10 epizoda i biće to 10 dana u životima junaka. Snimanje je počelo prošle jeseni, a snimanja su trajala tri meseca.

197065 8 iff

Glumica Nina Janković Dičić najavila je da ćemo u novoj sezoni upoznati novog člana njihove porodice, koji je jako zanimljiv, te glumica veruje da će svima ukrasti srce kao što je to bio slučaj sa Vidom, to jest Lenom.

Kreator i glavni glumac Gordan Kičić otkriva da priča ne staje nakon druge sezone, za koju je napisao scenario zajedno sa Gvozdenom Đurićem i Markom Manojlovićem.

Polako se sprema i treća sezona serije „Mama i tata se igraju rata“, čiju je drugu sezonu režirala Mina Đukić zajedno sa Gordanom Kičićem i Markom Manojlovićem, dok je direktor fotografije Dušan Grubić. Serija je sjajno prošla u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, a uskoro svoj put serija nastavlja ka Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji.

O čemu se radi u novoj sezoni „Mama i tata se igraju rata“?

Radnja druge sezone nastavlja se tri godine kasnije u odnosu na prvu sezonu. Veljkov otac je preminuo, zbog čega se Veljko vraća u Beograd, gde će vrlo brzo shvatiti da su se stvari dosta promenile. Likovi su dobili šta su tražili i želje su im se ostvarile,a druga sezona prikazaće da li su oni zaista ispunjeni i srećni.

Glumačka pojačanja u drugoj sezoni su Amila Terzimehić, Aleksej Bjelogrlić, Aleksandar Đurica, Radoje Čupić koji će se pridružiti već dobro poznatoj ekipi.

Mama i tata se igraju rata

Da podsetimo, serija „Mama i tata se igraju rata“ koju smo gledali krajem 2020. godine, osvojila je milione gledalaca. A sve je počelo sa filmom „Realna priča“ koji je kao scenarista i reditelj potpisao Gordan Kičić.

U prvih 10 epizoda serije, priča nas je vodila na duhovit način kroz život mladih ljudi koji se nakon velike ljubavi suočavaju sa svakodnevnicom u braku, neuspehom na poslu, izazovima u vaspitavanju deteta, ali na prvom mestu sa upoznavanjem realnog života kroz njegove smešne i tužne trenutke.

Upoznali smo protagoniste koji su na pragu srednjih godina, u trenutku kada njihova mladost i sve iluzije u koje su do tada verovali konačno ustupaju mesto odlukama i obavezama koje zahtevaju zrelost.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo/RTS

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo