Ova naša glumica iz popularne serije liči na ovogodišnju pobednicu Evrovizije

Podeli:

Naša glumica Matea Milosavljević jako liči na ovogodišnju pobednicu Evrovizije, odnosno ukupno dvostruku pobednicu ovog takmičenja – Loreen, koja je nastupala za Švedsku.

Glumica koju svake večeri gledamo kao Sofiju Šubarević u najdugovečnijoj našoj seriji „Igra sudbine„, neguje sličan stajling i frizuru kao i Loreen, zbog čega je određeni broj ljudi na društvenim mrežama primetio ovu sličnost.

Ove godine srpski predstavnik Luke Black završio je takmičenje na 24. mestu, a iz regiona se najbolje plasirala Hrvatska. Upečatljiv momenat sinoćnog televizijskog spektakla svakako je bilo komentarisanje Duške Vučinić ali i uključenje predivne voditeljke Dragana Kosjerine i dodeljivanje visokih ocena našim komšijama, uz poruku o miru i uz poljubac za predstavnike Slovenije.

Naravno, kao i svake godine, postoje određene kontraverze oko pobednika, pa tako ove godine se šire priče kako je Švedska smisleno pobedila na ovogodišnjem izboru, samo kako bi sledeće godine proslavili veliki jubilej u Stokholmu. U pitanju je 50 godina od pobede grupe ABBA na ovom muzičkom takmičenju. Ono što je mučilo gledaoce je i to da poštujemo različitosti, a onda nekim od najkreativnijih nastupa, poput nastupa Leta 3 (Hrvatska) nije dodeljeno mnogo bodova od strane žirija, već klasičnim ljubavnim pesmama koje se već dugi niz godina šalju na ovo takmičenje i liče jedna na drugu jer govore o povređenima od te iste ljubavi. Izgleda da je to postao model za pesme koje se šalju na ovo takmičenje.

Sve u svemu, Matea zapanjujuće liči na švedsku predstavnicu i dvostruku pobednicu. Možete to i sami reći ako pogledate sledeću fotografiju.

Glumica
Glumica Matea Milosavljević i pevačica Loreen

Zapratite nas ina Instagramu.

Foto: Martin Meissner / AP / Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo