Igra sudbine 529. epizoda – Aleksa će završiti u zatvoru ako se ovo desi!

Podeli:

U utorak, 13. septembra u 20:00 na televiziji Prva, imaćete priliku da pogledate drugu epizodu četvrte sezone sapunice „Igra sudbine“ u kojoj će Aleksina sloboda zavisiti od Barbarinog života!

Gledaćete u 529. epizodi sapunice „Igra sudbine“

Žaklina zove Milu da joj saopšti da su Nada i Ruža napustile zemlju. Misli da je Žaklina pijana i da ne zna šta priča. Sve to sluša Strahinja i počinje da paniči.

Svi se sastaju u policijskoj stanici i pokušavaju da izbave Aleksu iz pritvora. U tom trenutku saznaju da je obustavljeno Nikšino hapšenje i jasno im je da je sve ovo sa Aleksom nameštaljka.

Do Nikše dolazi vest da je Nada pobegla sa detetom.

Policija stiže u vilu Kanačkih i saopštava da su Olegovi sestrići kidnapovani. U tom trenutku niko ne sluti da iza svega toga stoji Nikša.

Una ima plan da se useli u kuću kod Ade i Luke, kako bi živela zajedno sa sinom.

Otmičari zovu Olega i daju mu zadatak koji mora da ispuni kako bi pustili njegove sestriće.

Ada pada u nesvest kada čuje da je Matija na samrti i da je Sofija pokušala da se ubije.

Igra sudbine
Milica Milša u seriji „Igra sudbine“

Prema rečima glumice Milice Milše, gledaocima se u 4. sezoni pridružuje cela ekipa ove sapunice „Igra sudbine“ koja već uveliko vredno radi na stvaranju novih epizoda.

Adu Kanački, koju maestralno tumači Milica Milša, našli smo u pauzi snimanja i sa nama je podelila utiske sa seta.

– Svi smo studiju, cela ekipa je tu, radimo punom parom. Veoma je i zabavno i užurbano. Uželeli smo se seta i naših likova. Posle pauze, stigli smo odmorni i orni za rad – priča Milica Milša i dodaje:

– Neke kolege su tokom pauze imale obaveze, a neke su odmarale, ali jedno je sigurno, priča koja se nastavlja oko porodica Kanački i Ožegović je nešto čemu smo se svi obradovali. Atmosfera je odlična, jer rad sa divnim ljudima i kolegama samo i može da bude odličan. Šokova i uzbuđenja neće nedostajati ni u ovoj sezoni. Ne smem mnogo da otkrivam, jedino mogu da kažem da sam kada sam čitala scenario za nove epizode poskakivala u fotelji, jer će biti mnogo obrta i iznenađenja. Žarko je nove epizode napisao spektakuralno, neverovatno i zabavno kao što je publika već i navikla od njega i ove serije.

Ova sapunica koja se na Prvoj emituje više od 2 i po godine i drži rekord kao domaća serija sa najvećim brojem proizvedenih epizoda prepuna je živopisnih likova, neočekivanih obrta, ljubavnih intriga i skandala, ali pre svega najčistijih emocija, porodičnih i prijateljskih odnosa, koji pobeđuju sva iskušenja.

Nova sezona donosi neverovatne i do sada neviđene preokrete u životima porodica Kanački i Ožegović! Najgledanija i najdugovečnija serija u Srbiji „Igra sudbine“ nastavlja svoj novi život u istom terminu od 20 sati.

Uz stare i nove likove, uz neverovatne obrte, kao i obično, u seriji „Igra sudbine“ videćete da ništa nije onako kako izgleda na prvi pogled. Novu sezonu vaše omiljene serije gledaćete do samog kraja bez daha, uz suze i smeh, nevericu i strepnju za vaše omiljene junake. A šta će se do kraja dešavati u seriji „Igra sudbine“ – ne možete ni da zamislite!

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo