Igra sudbine 528. epizoda – Obračun Luke sa Unom Hristić

Podeli:

U ponedeljak, 12. septembra u 20:00 na televiziji Prva imaćete prilike da pogledate prvu epizodu četvrte sezone sapunice „Igra sudbine“ u kojoj se Luka obračunava sa Unom Hristić.

Gledaćete u 528. epizodi sapunice „Igra sudbine“

Una se vratila iz Amerike, potpuno drugačijeg izgleda od onog koji je Časlav opisivao. Njen dolazak ugroziće Lukinu i Zvrkovu ljubav, kao i njihovu veridbu.

Policija pretresa dom Nikše Korlata. Zvrk je van sebe zbog svega što se dogodilo, a Oleg pokušava da je uteši. Una saopštava Luki da mu ne da svog sina. Zlatići su oteti, a slučaj je prijavljen policiji. Sara dolazi kod Nikše sa vestima o Barbari, dok po Aleksu dolazi policija.

Prema rečima glumice Milice Milše, gledaocima se u 4. sezoni pridružuje cela ekipa ove sapunice koja već uveliko vredno radi na stvaranju novih epizoda.

Adu Kanački, koju maestralno tumači Milica Milša, našli smo u pauzi snimanja i sa nama je podelila utiske sa seta.

– Svi smo studiju, cela ekipa je tu, radimo punom parom. Veoma je i zabavno i užurbano. Uželeli smo se seta i naših likova. Posle pauze, stigli smo odmorni i orni za rad – priča Milica Milša i dodaje:

– Neke kolege su tokom pauze imale obaveze, a neke su odmarale, ali jedno je sigurno, priča koja se nastavlja oko porodica Kanački i Ožegović je nešto čemu smo se svi obradovali. Atmosfera je odlična, jer rad sa divnim ljudima i kolegama samo i može da bude odličan. Šokova i uzbuđenja neće nedostajati ni u ovoj sezoni. Ne smem mnogo da otkrivam, jedino mogu da kažem da sam kada sam čitala scenario za nove epizode poskakivala u fotelji, jer će biti mnogo obrta i iznenađenja. Žarko je nove epizode napisao spektakuralno, neverovatno i zabavno kao što je publika već i navikla od njega i ove serije.

Ova sapunica koja se na Prvoj emituje više od 2 i po godine i drži rekord kao domaća serija sa najvećim brojem proizvedenih epizoda prepuna je živopisnih likova, neočekivanih obrta, ljubavnih intriga i skandala, ali pre svega najčistijih emocija, porodičnih i prijateljskih odnosa, koji pobeđuju sva iskušenja.

Igra sudbine

Nova sezona donosi neverovatne i do sada neviđene preokrete u životima porodica Kanački i Ožegović! Najgledanija i najdugovečnija serija u Srbiji „Igra sudbine“ nastavlja svoj novi život u istom terminu od 20 sati.

Uz stare i nove likove, uz neverovatne obrte, kao i obično, u seriji „Igra sudbine“ videćete da ništa nije onako kako izgleda na prvi pogled. Novu sezonu vaše omiljene serije gledaćete do samog kraja bez daha, uz suze i smeh, nevericu i strepnju za vaše omiljene junake. A šta će se do kraja dešavati u seriji „Igra sudbine“ – ne možete ni da zamislite!

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo