Igra sudbine 530. epizoda – Venčanje koje niko nije očekivao!

Podeli:

U sredu, 14. septembra u 20:00 na televiziji Prva, imaćete priliku da pogledate treću epizodu četvrte sezone sapunice „Igra sudbine“ u kojoj će Zvrk i Oleg stati pred matičara!

Gledaćete u 530. epizodi sapunice „Igra sudbine“

Luka odlazi kod Zvrka na vrata, zove je da otvori vrata, ali se ona ne odaziva.

Pokušava da se opravda da je Una sve izvukla iz konteksta i da nije ništa onako kako izgleda.

Govori joj da je voli i moli je da mu otvori vrata. Nakon toga gubi strpljenje i provaljuje u prazan stan.

Una govori ocu da ju je Luka izdao, ali da je zaboravio da je pola bogatstva Kanačkih njeno.

Pančeta je besna na Nadu što je pobegla sa Ružom i smatra da su batine jedino rešenje.

Igra sudbine
„Igra sudbine“

Luka traži od Une da se iseli iz kuće, ali ona ne želi to da uradi.

Sofija se budi i ne seća ne ničega.

Sara saznaje da se Barbara probudila iz kome i odlazi kod nje.

Strahinja je besan i odlazi kod Nikše kako bi mu rekao gde mu je ćerka. On mu saopštava da je potpisao dopuštenje da izađe iz zemlje, što on negira.

Ivan pokušava da uteši Adu ali shvata da se ona ne budi. Oleg i Zvrk odlaze kod matičara. On pristaje da stupi u brak sa njom, a da li će i Zvrk pristati?

Prema rečima glumice Milice Milše, gledaocima se u 4. sezoni pridružuje cela ekipa ove sapunice koja već uveliko vredno radi na stvaranju novih epizoda.

Adu Kanački, koju maestralno tumači Milica Milša, našli smo u pauzi snimanja i sa nama je podelila utiske sa seta.

– Svi smo studiju, cela ekipa je tu, radimo punom parom. Veoma je i zabavno i užurbano. Uželeli smo se seta i naših likova. Posle pauze, stigli smo odmorni i orni za rad – priča Milica Milša i dodaje:

– Neke kolege su tokom pauze imale obaveze, a neke su odmarale, ali jedno je sigurno, priča koja se nastavlja oko porodica Kanački i Ožegović je nešto čemu smo se svi obradovali. Atmosfera je odlična, jer rad sa divnim ljudima i kolegama samo i može da bude odličan. Šokova i uzbuđenja neće nedostajati ni u ovoj sezoni. Ne smem mnogo da otkrivam, jedino mogu da kažem da sam kada sam čitala scenario za nove epizode poskakivala u fotelji, jer će biti mnogo obrta i iznenađenja. Žarko je nove epizode napisao spektakuralno, neverovatno i zabavno kao što je publika već i navikla od njega i ove serije.

Ova sapunica koja se na Prvoj emituje više od 2 i po godine i drži rekord kao domaća serija sa najvećim brojem proizvedenih epizoda prepuna je živopisnih likova, neočekivanih obrta, ljubavnih intriga i skandala, ali pre svega najčistijih emocija, porodičnih i prijateljskih odnosa, koji pobeđuju sva iskušenja.

Nova sezona donosi neverovatne i do sada neviđene preokrete u životima porodica Kanački i Ožegović! Najgledanija i najdugovečnija serija u Srbiji „Igra sudbine“ nastavlja svoj novi život u istom terminu od 20 sati.

Uz stare i nove likove, uz neverovatne obrte, kao i obično, u seriji „Igra sudbine“ videćete da ništa nije onako kako izgleda na prvi pogled. Novu sezonu vaše omiljene serije gledaćete do samog kraja bez daha, uz suze i smeh, nevericu i strepnju za vaše omiljene junake. A šta će se do kraja dešavati u seriji „Igra sudbine“ – ne možete ni da zamislite!

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo